2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliğimizin Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı ve Veli Toplantısı

Sayın Velimiz,

Milli Eğitim Bakanlığı Okul- Aile Birliği Yönetmeliği'nin 7-(1)  Maddesine göre okul yöneticileri, öğretmenler ve veliler Okul- Aile Birliğinin tabiî üyesidir. Okul Aile Birliğimizin yıllık Olağan Genel Kurul toplantısıve Veli Toplantısı 20 Kasım 2023 Pazartesi günü saat 11.00'de, aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere okulumuz Konferans Salonunda yapılacaktır.

Okul – Aile arasındaki bütünleşmenin gerçekleştirilmesi, veli ve okul arasındaki iletişimi güçlendirmesi,  öğrencilerimizin  akademik  başarısını,  okul  ve  sınıf içi  davranışlarını  sizlerle  paylaşmak, bundan sonraki zamanlarını daha verimli geçirmelerini sağlamak ve aksaklıklar varsa önlem almak için veli toplantısı yapılacaktır.

Belirtilen tarih ve saatte okulumuzda hazır bulunmanızı rica ederim.

Fatih ALBAYRAK                                       Erdal BEKTAŞ
                  Okul- Aile Birliği Başkanı                               Okul Müdürü

17.11.2023 77

GÜNDEM MADDELERİ:

1. Açılış ve Yoklama

2. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı

3. Okul Aile  Birliği  Yönetmeliği  Hakkında  Bilgilendirme

4. Geçici Divan Teşekkülü (Başkan ve Yazman seçimi)  ve Divan Kurulu Başkanı ile Yazmanın Seçimi

5. Okul Müdürü’nün Konuşması

6. Yönetim ve Denetim Kurulu Faaliyet Raporlarının Görüşülerek ibra edilmesi.

7.8. Yeni Yönetim ve Denetleme Kurulunun Seçilmesi (Denetim Kuruluna Veliler Arasından 1 Asil, 1 Yedek; Yönetim Kurulu 5 asil 5 yedek)

8. Tahmini Bütçenin Görüşülmesi

9. İhtiyaçların Giderilmesinde Yönetim Kurulunu Yetkilendirmek

10. OGYE ( Okul Gelişim Ekibi ) için veli seçimi yapılması

11.Öğrenci Kılık Kıyafetinin Belirlenmesi.

12. Ortaöğretim kurumları ile ilgili değişikliklerin velilere anlatılması.

13. Dilek ve Temenniler (Okulun Eğitim Öğretim Kalitesini Yükseltmek İçin Gerekli Tedbir ve Önerilerin Görüşülmesi.

14. Kapanış.

15. Sınıflarda Öğretmen veli görüşmelerinin yapılması